Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

Recherche

8 septembre 2008 1 08 /09 /septembre /2008 13:52

In ultimile zile am avut parte de doua interviuri foarte interesante, unul cu istoricul de arta Dana Altman (prezentat la o televiziune din Cluj), iar altul, cu istoricul Igor Casu, in publicatia Timpul. Le recomand cu caldura, veti avea parte de parerilor si judecatile unor profesionisti!

Partager cet article

Repost 0
Published by Vladimir Bulat - dans ochiuldeveghe
commenter cet article

commentaires

Vladimir B. 09/09/2008 21:31

@ Ada K.: cu placere! Oricand ochiul de veghe va semnala lucrurile iesite din comunul gri al mediului nostru si mai gri:)))

Ada Kalhoun 09/09/2008 15:11

Pe parcursul celor trei sferturi de ora Dana A. ne ofera un model viabil si demn de urmat - un model de succes! Adica o formula care functioneaza, e vie, asumata. Prin munca, incredere, profesionalism, stiinta de carte. Pare simplu, la vedere, in profunzime e mult mai complicat, caci necesita efort titanic, spirit de echipa, intuitie. Cum, Dumnezeu, se face ca astfel de emisiuni le vedem doar pe internet, caci ar merita o vizibilitate mai mare?! TV-urile centrale sunt sufocate de vedete gumilastice, penibile...iar intelectuali de talia D.A. - sunt vazute doar de "soarecii de internet", fie-mi ingaduita formula asta. Merci si tie, Vladimir, pentru semnalare!

dmonicart 09/09/2008 11:42

Mi-a placut foarte mult Dana Altman ca persoana, intr-adevar avem nevoie sa invatam din experienta unor astfel de oameni.