Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

Recherche

29 septembre 2008 1 29 /09 /septembre /2008 14:52

Mâine editura Compania împlineşte un deceniu! Pentru România asta echivalează cu un întreg secol...Trebuie cu adevărat să ai curaj, profesionalism, dăruire, imaginaţie, voinţă ca să parcurgi într-un chip aşa minunat şi ziditor - fâcând cărţi - tranziţia unui astfel de deceniu...la fel de lung şi anevoios precum veacul!

Şi pentru a savura într-un mod aparte această aniversare, recomand lectura interviului-reportaj cu Adina Kenereş (p.82-88), realizat de Mihaela Spineanu, din numărul de octombrie al revistei ELLE (România). Adina Kenereş = Amfitrioana Companiei şi a reconfortantelor companii. La cât de puţin îi place îndeobşte să vorbească despre sine, acum, în revistă, parcă şi-a propus să ne minuneze definitiv. A făcut-o cu o maximă sinceritate, pe îndelete, prieteneşte, firesc şi departe la ani lumină de morga şi suficienţa specifice intelighenţiei dâmboviţeano-regăţene. 

Mulţumesc pentru acest regal al omeniei şi eleganţei, Adina şi Petru! Mulţumesc întregii echipe Compania - că există!  

Partager cet article

Repost 0
Published by Vladimir Bulat
commenter cet article

commentaires

Monahul 01/10/2008 15:54

COMPANIA este cea mai mare investitie in cartea pentru copii din acest deceniu! Nimeni nu a marsat pe aceasta idee la noi, asa cum au facut-o cei de la editura pe care trebuia sa o sarbatorim cat mai multi...Binecuvantari!

Ada Kalhoun 29/09/2008 19:59

Felicitari, COMPANIA!

trecator 29/09/2008 18:27

Mare este gradina Ta, Doamne! Mai exista loc si de admiratie pe plaiurile astea?! Dar Compania merita cu varf si indesat. O sa caut sa citesc si interviul cu pricina. Enjoy!