Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

Recherche

9 novembre 2007 5 09 /11 /novembre /2007 17:15

La foarte scurtă vreme de la lansarea pe piaţa românească, Millennium Bank promite bucureştenilor ceva grandios, cel mai mai înalt brad de Crăciun din Europa, amplasat în chiar inima capitalei. Cât de caraghios şi greu digerabil poate fi acesta se vede, sper, prea bine din imaginile oferite mai jos.  

Aleea de lângă această carcasă metalică este închisă accesului public de mai bine de trei săptămâni, iar prezenţa acestui colos face cu atât mai acută constatarea că ne pretăm la orice, de dragul imaginii, banilor şi a bunelor relaţii cu UE. Vreau să fiu contrazis!

Partager cet article

Repost 0
Published by Vladimir Bulat - dans Radicalisme
commenter cet article

commentaires

Vladimir B. 15/11/2007 16:35

M-a amuzat foarte tare sa aud azi la radio ca motivul blocajelor din traficul rutier in zona Unirii este chiar acest "brad"! Ca multi gura-casca incetinesc pentru a-l admira, pentru a da ocol hardughiei de metal. Putzin probabil! Ce este sigur, e ca primarul general si-a tras comisioane serioase de pe urma acestei "plantatii", si ca "frumusetea" fieroasa si falnica a acesteia ii va atrage ceva capital politic...Asta e mai sigur decat orice altceva.