Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Recherche

11 mai 2015 1 11 /05 /mai /2015 13:49

După doar cîteva zile de delir, sămbătă seara pretinsa operă de artă a fost vopsită cu alb, calcanul imobilului din str. Băniei nr. 5 (Piața Sfântu Gheorghe, București) redevenind curat, neangajat ideologic, doctrinar, politic, estetic, curat pur și simplu! Ne așteaptă noi provocări?

În realitate eu cred că dispariția acestei intervenții nefericite nu se datorează nicidecum BOR; aceasta nu avea de ce să le facă ONG-ilor PR pe gratis.

Pe cînd aceștia din urmă au arătat cît sunt de scindați, inculți, anonimi, repeziți și incapabili de dialog. Și asta au făcut: s-au dat la fund! Decît să răspundă pentru faptele și ideile lor, pe care unii le calificau drept „exprimare artistică liberă”, și să le susțină serios și argumentat, au preferat să lichideze rapid urmele inepțiilor pe care le-au comis. Trebuie să recunosc că, o dată în plus, mi s-a arătat amploarea mocnită a anticreștinismului din țara noastră. Și m-am înfricoșat cîtă ură dospește-n cei care se cred „liber cugetători”, precum și tovarășul Ion Iliescu este...

calcanul imobilului din Băniei, nr. 5. Foto: © vladimir bulat, 10 mai 2015.

calcanul imobilului din Băniei, nr. 5. Foto: © vladimir bulat, 10 mai 2015.

Partager cet article
Repost0

commentaires