Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Recherche

19 juin 2006 1 19 /06 /juin /2006 09:52
Că tot se vorbeşte mult despre "renaşterea iconografiei", a vechii "rugaciuni plastice", voi incerca să provoc o discuţie prin afişarea acestui nou iconostas lucrat de Oravitzan pentru biserica metropolitană din Cluj. Dincolo de plăcere şi neplăcere, lucrarea asta este una epocală, în sensul că merită toată atenţia, răbdarea şi o motivată dezbatere...

Partager cet article

Repost0

commentaires

Алексей 13/08/2006 19:51Ne traditsionno. Oprovergaet mnenie Florenskogo i dokazivaet, sto pravoskavnie vosprinimaiut ikonostas prezde vsego kak stenu-peregorodku. Kakoe uz tut "okno v gornee"?!

Vladimir 23/06/2006 19:43

Salutare Teo!!!
 
chiar nu stiu de multa vreme pe unde esti, n-am mai avut vesti de la tine! Acum ca ai dat tu un semn, pot sa spun ca m-am bucurat nespus de faptul ca au ajuns cu bine productiile noastre, ale tuturor, adresate tie, din Japonia la Chisinau. E o victorie...Eu, sincer, nu mai credeam sa ajunga!
Cepeuri-art pentru Vlad? Da, de ce nu...Dar as putea sa-ti cer sa fie pentru Vladimir???
Sa ne auzim de bine,

T. Ajder 23/06/2006 13:52

Salut Vlad,
precum cred ca ai si observat deja "ochiul de veghe" este la favorite pe www.mojaro.blogspot.com
o alta veste e ca cepeurile parvenite in Japonia si-au incheiat cu bine calatoria lor spre Chisinau. Acum este o perioada interesanta. Toate cepeurile grupului MOJARO sunt in acelasi spatiu-cetate!
Apropos, cred ca am gasit un titlu, in caz ca vreo data voi ajunge sa public separat cepeurile adresate tie"
"Cepeuri-art pentru Vlad"
ce zici?